Doğallığın Dondurma Hali…
Via Gelato Ailesi unuttuğunuz geleneksel lezzetleri orijinal tadını koruyarak sizlere sunuyor.
Akide şekeri: Osmanlı mutfağının en eski şekerleme türlerinden biri olan Akide Şekerinin dondurma ile geleneksel uyumu
Nane lokum sakız: Dondurmayı nane lokum ile birleştirdik sakız ile taçlandırdık ortaya tadına doyamayacağınız bir lezzet çıkardık
Güllü sakız: Gül yaprakları ve damla sakızı bir arada
Osmanlı şurubu: Sağlık tutkunları için 8 farklı bitkinin ekstrelerini Osmanlı saray mutfağından çıkarıp dondurmamız ile birleştirdik
Güllaç: Geleneksel ramazan tatlısı güllaç ile yapılır
Misk: Miski-i amberin sıradışı hoş kokusu dondurmamız ile birleşti
Haşhaşlı Tarçın: Haşhaş ve tarçının eşsiz uyumu sizi baştan çıkaracak
Çam fıstıklı: Çam fıstığını ağzınızda hissetmek istiyorsanız bu tadı Via Gelato'da bulabilirsiniz
Hardaliye: Doğal ve yaş üzümden yapılan hardaliye ile doğal sağlıklı ve sıra dışı bir lezzet yarattık
Kakule: Yoğun aroması ve hoş bir tadı olan kakule tohumları ile alışılmadık bir lezzet sunuyoruz
Baklavalı: Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan baklava dondurmamızı deneyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|